Logga in

Till toppen av sidan

Aktiv MS-sjuk man utökar sitt team

2020-10-12 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Frösunda assistans söker för kunds räkning 1 personlig assistent. Kunden är en man i 55-års åldern som drabbats av MS, han bor i Nässjö tillsammans med sin hustru. På grund av en pensionsavgång söker vi nu en ersättare till hans team. Tjänsten är en schemarad på motsvarande 50%, arbetstiden är mestadels förlagd dagtid vardagar.  

Som personlig assistent hjälper du kund i hans vardag som består i att följa med till hans kontorsjobb. Du hjälper även till med förflyttningar, träning, och personlig hygien. 

Har du relevant utbildning och erfarenhet av MS är detta meriterande, liksom att du tidigare jobbat med förflyttningar och Returner. Detta är dock inget krav då kund värdesätter personkemin mellan honom och dig som personlig assistent.  

Du som söker bör ha livserfarenhet och en lugn personlighet. Då kund arbetsleder, är det viktigt att vara lyhörd, kunna följa instruktioner, samtidigt ska du vid behov kunna ta ett eget initiativ till en flexibel lösning.

Kund har katt, så en förutsättning är att du gillar djur och inte är allergisk. 

Krav är att du har körkort (kund har bil och du som assistent kör denna),
är rökfri,
och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift eftersom du hjälper kund på hans kontorsjobb, det är därför bra om du har en viss datavana. 
Vi ser också en fördel om du bor i Nässjö.
 

Du börjar alltid din arbetsdag på vardagar kl. 07:00 och jobbar vanligen till kl.15 eller 16:00. Sedan tillkommer extra pass då kund behöver hjälp med förflyttningar, dubbelbemanning. Dessa pass är på helgen och är då oftast kl. 08:30 – 09:30. Önskar du mer tid kan du erbjudas att även jobba vissa kvällar med förflyttning kl. 20:45 – 21:15.

Det kan också någon gång bli tillfälle att följa med på någon fritidsaktivitet.

Du börjar din anställning efter överenskommelse. Lämpligt är att börja som vikarie under hösten och skolas in succesivt. Detta för att under januari 2021 vara utbildad och redo att påbörja din visstidsanställning (schemarad runt 50%).

Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. Intervjuer kommer att ske under november månad. Du söker tjänsten via angiven länk där du bifogar ditt CV och personliga brev.

Kontaktpersoner:

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: