Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter till våra kunder – vikarier sökes omgående

2020-10-26 | Värmland | | Personlig Assistans

Platser: 2 
Bakgrund.

Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.
 
Frösunda Omsorg söker nu vikarier till våra kunder i Karlstad med omnejd. Vi söker dig, med eller utan erfarenhet, som kan hoppa in hos våra kunder och hjälpa dem i deras vardag. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem och hjälper till med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor med mera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarsfull, serviceminded och flexibel.

INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANSPersonlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.
 
Att vara vikarie hos oss innebär att du arbetar då våra ordinarie assistenter är sjuka eller planerat lediga, det kan handla om inplanerade pass eller att du hoppar in med kort varsel. Detta är ett utmärkt sätt att lära känna våra kunder och få in en fot på Frösunda, det kan i förlängningen leda till en visstidsanställning.


SÅ HÄR GÅR DU VIDARE


Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Jakob Weiss , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3144


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: