Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 20-årig tjej i Viken! (1 tjänst på ca 80% + 1 timvikarie)

2020-10-30 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent som vill arbeta ca 80% till en av våra kunder i Viken, med start 2020-12-01. Vi söker även 1 timvikarie till samma kund. Kunden är en social, aktiv och viljestark tjej på 20 år. Hon söker dig som är utåtriktad, påhittig, flexibel och som vill ha ett aktivt och socialt arbete.

Arbetsuppgifterna innebär dels att hjälpa kunden i mat- och hygiensituationer och dels att följa med på aktiviteter såsom att umgås med kompisar, gymnastik, bad och ridning samt gå på fester/discon. Familjen har semesterboende i Spanien vilket gör att resor kommer förekomma några gånger per år. Ingen direkt sjukvård är aktuell och därför krävs ingen sjukvårdsutbildning men vana av tidigare assistentjobb är bra. Då kunden är väldigt social och kommunikativ men inte har något tal, är det positivt om du har erfarenhet av att arbeta med kommunikationshjälpmedel såsom bildstöd eller ögonstyrning. Viktigast är din personlighet.

Du kommer ha ett tvåveckorsschema där arbetspassen första veckan är förlagda tisdag-fredag kl. 14.00-20.30 samt lördag kl. 09.00-20.00. Vecka två arbetar du tisdag-fredag kl. 14.00-20.30. Under lov och lediga dagar kommer arbetstiderna att justeras.

Då många av aktiviteterna kräver resa är körkort och tillgång till bil ett krav.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Sara Thronée Telefon: 010-1303758


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: