Logga in

Till toppen av sidan

Student sökes för extrajobb som personlig assistent (kvällsjobb ca 25%)

2020-11-03 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Nu söker vi en personlig assistent till vår kund boendes i Malmö. Kunden är en man i 65-årsåldern som har drabbats av en hjärnskada, han är rullstolsburen och kommunicerar via en pektavla.
Kunden har en stor förkärlek till Skåne och amerikanska bilar. Som assistent till denna man är du behjäplig med allt i kundens liv, omvårdnad, sköta hemmet, matlagning, städning, sjukhusbesök etc. 

Vi söker dig som är initiativrik, trygg, säker och har båda fötterna på jorden. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård och kommunikationshjälpmedel.  

Nu söker vi en student eller dig med annan huvudsaklig sysselsättning till ca tjänst på 25%.
Tjänsten innebär att du jobbar ca 8 kvällar i månaden. Passen är förlagda 17-22.
Ena veckan jobbar du fredagskvällen och den andra veckan jobbar du tisdag, onsdag och torsdag kväll. Möjlighet att hoppa in och ta extra pass vid semester och sjukdom finns.

Tjänsterna startar den 1 januari 2021 och föregås av inskolning under december. 

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.  

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: