Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 23-årig kille i Helsingborg! (vikarie vid behov)

2020-11-10 | Skåne | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
                 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad innebär tjänsten? 

Vi söker nu dig som vill ha ett extrajobb som personlig assistent och kan arbeta vid behov hos en av våra kunder strax utanför Helsingborg. Kunden är en kille på 23 år och söker dig som är lugn och social. Har du ett intresse av musik och datorspel är det ett stort plus. 

Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen att hjälpa kunden med sin dagliga livsföring såsom påklädning, förflyttningar, toalett- och hygiensituationer, förberedning av mat samt distribution av mediciner. Ingen direkt sjukvård är aktuell och därför krävs ingen sjukvårdsutbildning. Erfarenhet av tidigare assistentjobb är bra men inget krav då kunden själv kan berätta för dig vilken hjälp han behöver och när. Viktigast är din personlighet. 

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Sara Thronée Telefon: 010-1303758


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: