Logga in

Till toppen av sidan

Undersköterska till Timansstenar Frösunda i Sölvesborg

2020-11-16 | Blekinge | | Äldreomsorg

Platser: 1

I slutet av maj 2020 öppnande vi upp Frösunda Timansstenar i Sölvesborg. Timansstenar är utan tvekan ett av Sveriges nyaste och modernaste äldreboende. 

Att öppna upp ett nytt äldreboende och få möjligheten att vara med så här i början innebär nya möjligheter och utmaningar. Ta chansen och sök till oss! Kanske är det just Dig vi på Frösunda Timansstenar söker.

Frösunda Timansstenar
Frösunda Timansstenar ligger mycket vackert beläget med Sölvesborgsbron som granne i nya stadsdelen Ljungaviken i Sölvesborg. Timansstenar består av 60 lägenheter fördelat på 3 våningsplan med totalt 6 avdelningar. I dagsläget har vi öppnat upp två avdelningar och nu planerar vi för att öppna upp ytterligare avdelningar. Inriktningen är både somatik och demens och här har våra kunder bland annat tillgång till solrum, spa och bibliotek. I vår trädgård finns en pergola, boulebana, vattenspel, orangeri och odlingslådor. 

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som ska bestämma över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen.
Alla, oavsett ålder, fysisk kapacitet eller psykiskt tillstånd, ska ha rätten till ett bra liv. Människor som på egen hand har svårt att klara vardagen och därmed har svårt att leva så som de önskar, i specifika situationer, under hela dagar eller dygnet runt, ska vi stå bakom och bredvid. Vi ska ge människor makten över sitt eget liv, oavsett hur det ser ut. Det är en regel, utan undantag. Av detta skäl söker vi också alltid personal som vill göra skillnad och jobba för kunderna. Alltså vara med och utveckla och förändra branschens traditionella sätt att se på omsorg. 
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet utifrån kundens perspektiv.

Undersköterska på Frösunda

  • Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
  • Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
  • Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
  • Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbeteÄr du den vi söker?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna har yrkeserfarenhet inom äldreomsorg. Meriterande om du har erfarenhet från arbete på särskilt boende. Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.  

Mer om tjänsten:
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning. Möjlighet finns även för timanställning
  • Sysselsättningsgrad: Deltid eller enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg 
  • Tillträde: Snarast
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal. 

Inom företaget finns goda möjligheter till utökat ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Ramona Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 84

Michaela Brolin , Bitr Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 16


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: