Logga in

Till toppen av sidan

Projektledare inom bygg och fastighet till NHC Property Development, Södra/Västra Sverige

2020-11-16 | Västra Götaland | | Stab

Platser: 1


Om oss 
Norlandia Health & Care Group (NHC) och Frösunda Omsorg ingår båda i Adolfsen Group, som är en av Norges största privata arbetsgivare med ca 23.000 anställda och en årlig omsättning på ca 13 miljarder NOK. Vi erbjuder ett brett och unikt tjänsteutbud inom förskola, vård och omsorg. I Sverige finns vi representerade i hela landet och våra ca 180 förvaltningsobjekt består i dagsläget till största del av inhyrda lokaler och fastigheter. I rollen som projektledare ansvarar du för projektledning vid nyproduktion och ombyggnation av våra verksamheter i Södra och Västra Sverige. Du är anställd inom NHC Property Development AB och tillhör NHC och Frösundas gemensamma fastighetsavdelning för etablering och fastighet, som stöttar flera av företagsgruppens bolag. Du rapporterar direkt till vår fastighetschef. Hos oss får du vara med på en spännande tillväxtresa i en viktig framtidsbransch.Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att vara hyresgäst- och byggherreombud och projektleda våra nyproduktion- och ombyggnadsprojekt. Du ansvarar för att byggprojekten genomförs enligt gällande avtal och myndighetskrav och är kontaktperson gentemot hyresvärd/konsulter/entreprenörer. Upphandling sker med stöd av inköpschef. Du kommer tillsammans med en etablerare och en förvaltningsansvarig att bilda ett lokalt team i Södra och Västra Sverige. Placering enligt överenskommelse men företrädesvis i Göteborg, Halmstad eller Malmö. Motsvarande tjänster och övriga medarbetare inom fastighetsavdelningen är stationerade på vårt huvudkontor i Solna. Då våra verksamheter är geografiskt utspridda innebär arbetet resor inom Sverige, men du har stor frihet att lägga upp ditt eget arbete på det sätt som du finner lämpligast. Du erbjuds även tjänstebil.


Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden:
 • Upphandling av konsulter och entreprenörer vid byggnation i egen regi.
 • Säkerställa att verksamhetsbeskrivning och rumsfunktionsprogram beskriver verksamhetens krav på lokalen.
 • Hantera ändrings- och tilläggsarbeten utifrån gällande attestordning/attestrutin.
 • Upphandling av verksamhetens byggnadsberoende utrustning och installationer.
 • Säkerställa myndighetskrav, tillstånd och avtal etc.
 • Ansvara för samordningen av byggnadsberoende utrustning och installationer gentemot byggherren.
 • Ansvara för överlämning av projektet till Förvaltningsansvarig och verksamhetsansvarig chef.
 • Medverka i utvecklingsprojekt inom området.

Erfarenhet och kvalifikationer
 •  Relevant högskoleutbildning såsom högskoleingenjör eller motsvarande.
 •  5-10 års erfarenhet från liknande befattningar.
 •  God kompetens inom bygg- och projektprocessen.
 •  God kunskap av regelverk vid nyproduktion och upphandlingar samt branschrelaterade tillämpningar och föreskrifter (AF AMA, AB etc.).
 •  B-körkort

För att lyckas i denna roll trivs du med många kontaktytor och har en förmåga att både kunna samarbeta med, engagera och arbetsleda andra aktörer och samarbetspartners i de projekt du ansvarar över. Då du hanterar flera olika projekt samtidigt krävs att du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt där du kan hålla både deadlines och upprätthålla en god kvalitet i ditt arbete samtidigt. Du är dessutom duktig på att hitta och leverera lösningar på problem och är inte den som duckar för nya idéer och förändring.Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Placeringsort enligt överenskommelse men företrädesvis i Göteborg, Halmstad eller Malmö.


Besök gärna våra hemsidor:
www.norlandia.com och www.frosunda.se Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Helene Eriksson, tf avdelningschef samt etableringsansvarig Södra/Västra Sverige, 0702 65 40 66
helene.eriksson@norlandia.com 

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta
Vendela Zetterkvist 010 130 3907 vendela.zetterkvist@frosunda.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Vendela Zetterkvist , HR Specialist
Telefon: 010 130 39 07


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: