Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda öppnar äldreboende i Gävle - är du vår nya medarbetare?

2019-08-22 | Gävleborg | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 1

Äldreboendet som ligger intill Gävletravet och Gävlerinken är under uppbyggnad med planerad uppstart under sen höst/vinter i år. Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Våra kunder kommer få vistas i en trivsam miljö med både spa anläggning och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det kommer det även att finnas frisörsalong, rörelserum, samlingsrum, sportbar och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Huvudsaklig arbetsuppgifter
På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Utifrån Socialtjänstlagen arbetar du med att ge kunderna grundläggande omvårdnad utifrån deras genomförandeplan. Du ansvarar även för att hålla genomförandeplan uppdaterad samt dokumentera insatser och avvikelser hos kunderna enligt gällande rutiner i social journal. Alla externa och interna kontakter ska upplevas som en positiv kraft som präglas av Frösundas värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet. Vidare innebär tjänsten en förmåga att skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter. Därtill bidrar du till att kunderna upplever högsta möjliga livskvalitet.

Kvalifikationer
Är du utbildad undersköterska och ser med spänning på att få vara med i uppstarten av ett nytt äldreboende? Vad bra! Då kan du vara en av de vi söker, men förutom det bör du ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vi värdesätter även att du har erfarenhet av äldreomsorg och arbeta med människor med demenssjukdom. Eftersom Gävle är en kommun som är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande med kunskaper i det finska språket. 

Som medarbetare hos oss har du ett etiskt förhållningssätt och bemötande. Du är trygg i din yrkesroll och arbetar både ansvarstagande och nogrannt. Därtill är du kommunikativ och prestigelös.

Mer om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tjänstgöring
Arbetstid:  Nattjänstgöring 
Sysselsättningsgrad: Deltid
Tillträde: Enligt överrenskommelse 
Individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal.

Låter detta intressant?  Välkommen med din ansökan redan idag! 

Kontaktpersoner:

Anette Josefsson , Projektledare
Telefon: 0101303888


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: