Logga in

Till toppen av sidan

Nyfiken på annat? Då vill vi träffa dig!

2019-08-01 | Värmland | Medarbetare%Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1


-INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS -
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.

Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 


- VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG -
Under hösten 2019 kommer vi att leta efter personer som vill arbeta inom personlig assistans.

Vår ambition är att tillgodose dina såväl som våra behov kring arbete. Under hösten har vi olika timvikariat lediga och vi vet av erfarenhet att schemalagd arbetstid också kommer att bli aktuellt. Vi tror på att genomföra en kvalitativ inskolning för att  på så sätt lägga en trygg och stabil grund som gör att du blir bekväm i din yrkesroll och därmed levererar kvalitativ assistans.


- VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG -
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.


- KRAVSPECIFIKATION -

Du som söker kan påbörja din inskolning och arbeta, initialt,  som tim-vikarie under hösten 2019.

I vissa assistanser är körkort ett krav, men långt ifrån alla. Av den anledningen är ett körkort och tillgång till bil meriterande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer.


- SÅHÄR GÅR DU VIDARE -
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans!

Kontaktpersoner:

Carl Ivlove , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: