Logga in

Till toppen av sidan

Äldreomsorg i Sölvesborg

Under 2019/2020 kommer Frösunda att bygga ett äldreboende om 60 platser i Sölvesborg. Det är ett toppmodernt boende norr om Sölvesborgs golfklubb med behagligt avstånd till stan.

På boendet kommer det att finnas SPA, beachrum med sandstrand och mycket annat trevligt. Här inreder man själv för att göra det personligt. På varje våning finns balkonger. De gemensamma utrymmena är trivsamt möblerade för att skapa en hemlik miljö. Till boendet hör en trädgård med uteplatser, gångstråk, planteringar och möjlighet till egna odlingar.

Omsorgsnämnden fattar beslut om LOV den 26 september.

  • Fakta om boendet
  • Kontaktpersoner
  • Karta

Fakta om boendet

Område: Ljungaviken

Antal platser: 60 

Omsorg: Demens och Somatik

Faciliteter: Spa, beachrum, vinterträdgård, samlingssal, orangeri m.m

Beräknad inflytt: Maj 2020

Uppstartsansvarig

Anette Josefsson
Tel: 010-130 38 88
E-post: anette.josefsson@frosunda.se

Projektledare

Vahideh Majoni
Tel: 010-130 39 80
E-post: vahideh.majoni@frosunda.se

Klicka på bilden för att se hur det ser ut på Widaby i Sollentuna:

Vi reserverar oss för att att övriga boenden kan komma att se lite annorlunda ut.

Anmäl ditt intresse här

Ja, jag godkänner.

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.