Logga in

Till toppen av sidan

Einar

Gruppboende Einar ligger i ett lugnt område i Uppsala centrum, ungefär 5 minuters promenad från Resecentrum och allt annat staden har att erbjuda. Vill man ta sig utanför stadskärnan har boendet en egen bil. På Einar finns tre lägenheter och ett gemensamhetsutrymme för sociala aktiviteter. Här finns också ett kontor och jourrum för personal. Lägenheterna är tvåor med trinettkök.

Vi vänder oss till dig med utvecklingsstörning, autism samt autismliknande tillstånd som är berättigade till stöd och service enligt LSS. Vi tar även emot personer, unga och vuxna, med funktionsnedsättningar inom det neuropsykiatriska området med omfattande utvecklingsbehov och personer med neuropsykiatriska svårigheter till följd av schizofreni eller annan psykisk sjukdom.

Vi erbjuder stöd till människor, som på grund av funktionsnedsättning har mött svårigheter i samhället. Vår målsättning är att erbjuda stöd och utveckling till ett liv med högsta livskvalitet genom ökat inflytande, fler valmöjligheter, större självständighet och glädje.