Logga in

Till toppen av sidan

Kerstin Jakobsson Hallén ny affärsområdeschef

Frösunda Omsorg har rekryterat Kerstin Jakobsson Hallén som ny affärsområdeschef för området Funktionsnedsättning. Kerstin Jakobsson Hallén har en lång erfarenhet som ledare inom skolvärlden. Hon har de senaste åren arbetat som skolchef för Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor.

– Jag ser fram emot att få börja på Frösunda Omsorg. Omsorgsbranschen och skolvärlden, där jag jobbat tidigare, har mycket gemensamt och det känns inspirerande att ta mina tankar kring ledarskap och organisationsutveckling till en ny arbetsgivare med många kunder, chefer och medarbetare, säger Kerstin Jakobsson Hallén.

Kerstin Jakobsson Hallén har jobbat inom Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor de senaste 19 åren. Hon började som gymnasielärare och har sedan avancerat som bland annat rektor och senast som skolchef för organisationen som består av fem skolor med sammanlagt 300 medarbetare.

– Vi välkomnar Kerstin till tjänsten som affärsområdeschef för Funktionsnedsättning. På Frösunda Omsorg arbetar vi efter en tydlig idé: Här bestämmer kunden. Vår verksamhet inom funktionsnedsättning vänder sig till människor med omvårdnads- och stödbehov enligt LSS där målet är att våra kunder i så stor utsträckning som möjligt ska kunna klara sig själv. I det arbetet kommer Kerstin att bli en viktig pusselbit, säger Susanne Sidén vd på Frösunda Omsorg.