Logga in

Till toppen av sidan

Närstående rosar medarbetare och chefer på Allévägen

Detta brevet kom som en glad överraskning till chefer och medarbetare på gruppboendet på Allévägen.

Vårdföretaget Frösunda Omsorg tog över gruppboendet på Allevägen 5c efter Attendo i februari 2016. Det har tagit sin tid för Frösunda att vända boendet åt rätt håll.

Frösunda har  lyckats skapa en positiv utveckling i min dotters boende.

Personalen och chefen för boendet är engagerade, lyhörda och vill göra skillnad för kunderna och de får kontinuerlig fortbildning. Regionschef Anja Sundin följer hela tiden upp och finns med som ett stöd för chef, personal och oss anhöriga.

Visserligen är det bättre ordning och struktur än tidigare men det finns förbättringar att åtgärda som jag förväntar mig skall bli av.

Min dotter har mer frihet att få göra de saker som hon vill numera. Tyvärr är det är inte alltid möjligt trots noggranna planeringar och struktur.

Kommunen ”drog ned ” bemanningen när Frösunda tog över och det skulle vara på sin plats att öka bemanningen igen, för att kunna tillgodose de boendes önskemål om att dagligen få komma ut i samhället.

Frösunda Omsorg har en tydlig idé. Kunderna bestämmer över sina liv och sin vardag. Genom det arbetssätt Frösunda använder höjs livskvalitén för kunderna och kvalitén i omsorgen blir högre.

Jag ser med positiva ögon framåt och hoppas på en bra utveckling i Frösundas anda.

Vänligen Ulla Widlund Åshammar 17/10-17