Logga in

Till toppen av sidan

Region Norr förstärker sitt team

Frösunda Omsorg är en av Sveriges största omsorgsgivare. Ett av affärsområden är personlig assistans som vänder sig till barn, ungdomar och vuxna med särskilda behov över hela landet.

Många människor som har personlig assistans upplever att andra försöker bestämma över deras vardag och att de därmed fråntas makten över sitt eget liv. Frösunda Omsorg jobbar därför efter devisen att det är kunden som bestämmer.

På Frösundas kontor i norr visar de två senaste medarbetarna att kundens fokus är det viktigaste.

Linda Olofsson är jurist med åtta års erfarenhet av arbete i domstol och har bland annat utrett och bedömt frågor som rör personlig assistans.

- Jag kommer att jobba direkt mot våra kunder och hjälpa dem med till exempel frågor inom LSS-lagstiftningen med juridisk rådgivning, säger Linda Olofsson. Jag kan bland annat hjälpa till med ansökningar och omprövningar eller i kontakten med handläggare.

På Frösunda Omsorg finns ett antal rekryteringsspecialister, och en dem är Jenny Fahlgren som har anställts i region norr som rekryteringsspecialist.

- Min uppgift här på Frösunda är att stötta cheferna i rekryteringen och matcha våra kunders krav mot våra arbetssökande, säger Jenny Fahlgren. Jag utgår så klart alltid från kundens fokus och arbetar aktivt med att hitta den främsta arbetskraften på marknaden.

Rekryteringsspecialist
Jenny Fahlgren