Logga in

Till toppen av sidan

Per-Otto Waern ny affärsområdeschef på Frösunda Omsorg

Frösunda Omsorg har rekryterat Per-Otto Waern som ny affärsområdeschef för Äldreomsorg. Per-Otto Waern har lång erfarenhet från vård och omsorgsbranschen och kommer att vara en viktig del i Frösundas satsning inom äldreomsorg. Per-Otto Waern kommer senast från Acando, som är ett konsultföretag inom management och IT.

– Det känns spännande att nu få börja arbeta på Frösunda Omsorg. Jag attraheras av Frösundas tydliga koncept där det är kunden som bestämmer och Frösundas tydliga fokus på kvalitet. Bara för att du blir gammal och inte har samma kraft som när du var yngre betyder inte att du ska fråntas rätten att vara med och forma din egen vardag, säger Per-Otto Waern, affärsområdeschef äldreomsorg på Frösunda Omsorg.

Per Otto Waern kommer senast från en roll som Senior Manager på Acando. Han har lång erfarenhet av att verka i politiskt styrda organisationer inom hälso-och sjukvård och vård och omsorg, såväl i landsting/region som i privata vårdföretag. Han har bland annat arbetat på Neron Hälso- & Sjukvårdsutveckling samt Carema Vård och omsorg.

– Vi är mycket glada att Per-Otto har valt Frösunda. Vi går i frontlinjen för den förändring som vi ser som omsorgens framtid – där vi som utförare flyttar fokus från att vara den som vet allt bäst, till att vara den som lyssnar på kunden bäst. Äldreomsorg är ett av våra mest prioriterade tillväxtområden och Per-Otto kommer att bli en nyckelperson i det arbetet, säger Susanne Sidén, vd på Frösunda Omsorg.

Frösunda har verksamhet inom äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj. Frösunda är också en av Sveriges största aktörer inom personlig assistans. Bolaget har i dag 3 200 kunder och 9 500 anställda med verksamhet över hela Sverige.

per-otto waern

För mer information kontakta:

Per Otto Waern, affärsområdeschef Äldreomsorg, tel: 010-130 34 08 Epost: per-otto.waern@frosunda.se

Susanne Sidén, VD Frösunda, tel: 010-130 31 12, Epost: susanne.siden@frosunda.se

 

 

[Ladda ner som PDF]