Logga in

Till toppen av sidan

"Jag vill alltid lära mig nya saker - och göra bättre"

Strax utanför Uppsala, på gruppbostaden Järlåsa, arbetar Rida Chahoud. Hon har många års erfarenhet av branschen och känner sig stolt över att arbeta på Frösunda Omsorg.

– Jag älskar mitt jobb och arbetar med mitt hjärta och med kärlek. Vi har världens bästa kunder och jag vill att de ska ha det bra. Arbetsmiljön är bra, jag känner mig jättetrygg i min roll och har bra kollegor. Alla är trevliga och vi har respekt för varandra. Jag är alltid glad när jag åker till jobbet! 

"Är jättenyfiken"

Under 2017 var Rida en av medarbetarna som valde att frösundacertifiera sig. Certifieringen som är en kvalitetsstämpel, visar att medarbetaren är expert på att bemöta kunderna med respekt, engagemang och nyfikenhet. Nyligen överraskades Rida på arbetet tack vare att hon frösundacertifierade sig. Bland samtliga frösundacertifierade medarbetare tävlades det ut en iPad – och vinnaren blev Rida.

– Jag blev jätteglad och överraskad. Jag känner mig stolt! Genom Frösundaakademin lär man sig nya saker och utvecklas som person. Framför allt har jag lärt mig mer om hur man bemöter kunderna. Jag är jättenyfiken och jag vill alltid lära mig nya saker och göra bättre, säger Rida och fortsätter: 

–Det är ett utvecklande arbete och jag utvecklas med mina kunder. Jag tänker på vad jag ska göra bättre. I dag gick det bra – men imorgon ska det gå bättre!

Fakta frösundacertifiering

Alla medarbetare på Frösunda Omsorg har tillgång till Frösundaakademin – en webbaserad utbildningsplattform. Frösundaakademins syfte är att säkerställa att alla medarbetare arbetar med kundens fokus. Kundens fokus innebär att medarbetaren har individkunskap och kognitionskunskap och bemöter kunden med respekt, engagemang och nyfikenhet. Målet är att Frösundas kunder själva ska få bestämma över sina liv och sin vardag.

För att bli frösundacertifierad har medarbetaren genomgått webbaserade utbildningar, deltagit i reflektionsuppgifter, genomfört affärsområdesspecifika utbildningar och klarat det avslutande kunskapstestet.