Logga in

Till toppen av sidan

Möt Ramona Johansson, verksamhetschef på Timansstenar i Sölvesborg

Vi har glädjen att presentera Ramona Johansson – verksamhetschefen för Timansstenar i Sölvesborg. Här berättar Ramona kort om sig själv, vad hon mest ser fram emot i uppdraget som verksamhetschef och vad hon tycker är det bästa med nya äldreboendet.

verksamhetschef ramona johansson

 1. Berätta kort om dig själv, vem är Ramona?
  Jag är en glad och omtänksam person som älskar människor och möten med andra människor. Jag bor i Sölvesborg tillsammans med mina barn och har en särbo. På fritiden försöker jag röra på mig så mycket jag hinner eftersom jag mår så mycket bättre och orkar så mycket mer när jag tränar kontinuerligt.

 2. Vad lockade dig att börja på Frösunda Omsorg? 
  Det var Frösundas tydliga koncept ”Kunden bestämmer” som gjorde att jag sökte tjänsten. Jag brinner för de äldre och vill göra allt jag kan för att skapa ett gott liv med god livskvalitet för våra kunder. 

 3. Vad ser du mest fram emot i uppdraget som verksamhetschef?
  Att vi tillsammans har den unika möjligheten att få skapa ett äldreboende med kundens fokus, ett boende där alla äldre vill bo och en arbetsplats där alla vill arbeta.

 4. Vad tycker du är det bästa med Timansstenar? 
  En helt ny fastighet där allt är så fantastiskt fräscht och fint. En helt ny grupp av medarbetare där alla är taggade och peppade och vill vara med och skapa ett helt fantastiskt boende där det är våra kunder som bestämmer, kan det bli bättre?