Logga in

Till toppen av sidan

Information om behandling av personuppgifter på Frösunda Omsorg AB externa hemsida

Sedan den 25 maj 2018 gäller den allmänna dataskyddsförordningen (kallad GDPR) *GDPR innehåller bestämmelser om behandling av personuppgifter.

Cookies

En cookie, kaka, är en datafil som en webbplats begär att få spara i din dator. Cookies används för att ge dig tillgång till olika funktioner och tjänster, samt för att förbättra din upplevelse av webbplatsen.

Det finns två olika typer av cookies: permanenta och tillfälliga. Frösunda använder båda typer av cookies för att spara statistik om hur många besökare vi har och vilka sidor de besöker. Vi sparar ingen personlig information i cookies.

Om du inte accepterar cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas.

Väljer du att neka eller radera cookies från Frösundas webbplatser så kan det påverka din upplevelse av webbplatsen och medföra att vissa funktioner inte fungerar som de ska.

Arbetssökande

Om du söker en tjänst via hemsidan kommer du att länkas vidare till ett ansökningsformulär. I samband med det kommer du att få del av separat information om hur dina personuppgifter kommer att behandlas under ansökningsförfarandet och en ev. rekryteringsprocess.

Uppgifter som lämnas i t.ex. kontaktformulär

På hemsidan finns det möjlighet att komma i kontakt med Frösunda t.ex. genom att lämna synpunkter eller klagomål via ett kontaktformulär. Om du väljer att inte vara anonym behöver vi behandla dina personuppgifter. Genom att kryssa i rutan som finns i formuläret samtycker du till att Frösunda behandlar de personuppgifter som du lämnar såsom namn, kontaktuppgifter och andra uppgifter som du lämnar. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke (se vidare nedan). Frösunda kommer endast att behandla personuppgifterna i syfte att hantera den fråga som din synpunkt/klagomål berör. Personuppgifterna kommer inte att behandlas för andra ändamål.

Övrigt

Enligt GDPR har du rätt att på begäran få besked om vilka personuppgifter om dig som Frösunda behandlar och hur detta sker. Du har också rätt att begära rättelse, radering, återkalla eventuella samtycken, göra invändningar och rätt att klaga till tillsynsmyndighet (Datainspektionen).

För att vi ska kunna hantera din begäran behöver vi säkerställa din identitet (dvs. att den som framställer frågan verkligen är den registrerade och ingen obehörig person). Du behöver därför legitimera dig t.ex. genom att skicka en kopia av körkort eller annan ID-handling.

 

Personuppgiftsansvarig

Frösunda Omsorg AB, org. nr 556509-2482

Att: Dataskyddsombudet (DSO)
Box 708
169 27 Solna
E-post: dso@frosunda.se
Tfn: 010 - 130 3000 (växel Frösunda)

*Europaparlamentets och Rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016.