Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Sätraåsen

Frösunda Omsorg bygger just nu ett vård- och omsorgsboende i Sätraåsen med 72 platser för framtidens äldreomsorg i Gävle. Det nya boendet utvecklas för äldre personer med demenssjukdomar och kognitiv nedsättning.

Med vår inriktning med en egen sakkunnig inom kognitionskunskap kan vi skapa en hemlik miljö och omsorg som ger högre livskvalitet för personer med demenssjukdomar. Boendet får namnet Frösunda Sätraåsen och är beläget i Gävles familjevänliga bostadsområde Sätraåsen, nära grönområden och sportarenorna för bland annat ishockey, fotboll och trav.

Miljö inomhus och utomhus och boendets inredning tar hänsyn till de svårigheter kognitionsnedsättning medför. Den är lugn, harmonisk och trygg. Våra medarbetare är välutbildade och sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Vi använder digital teknik för att underlätta för såväl kunder som medarbetare och närstående.

Frösunda Sätraåsen ligger bortom stadens stimmiga miljöer och får en naturlig koppling till olika former av sinnesstimulans, en grön och naturnära miljö, trädgård, boulebanor och en skön spa- och solavdelning. I området har man även kontakt med arenorna som stärker kundernas sportsliga minnen av ishockey, fotboll och trav.

  • Fakta om boendet
  • Kontaktperson
  • Karta

Information om boendet:

Område: Sätraåsen

Antal platser: 72

Omsorg: Demenssjukdom

Innehåll: SPA, solrum, trädgård, balkonger, boule m.m

Inflytt: Januari/Fabruari 2020

Tf verksamhetschef

Antonio Mir Cabot
Tel: 010-130 33 37
E-post: satraasen.vc@frosunda.se

Hitta till oss:

Gavlehovsvägen 12
806 33 Gävle

Se hur det kan se ut på Frösundas äldreboenden

Klicka på bilden för att se hur det ser ut på Frösundas Widaby i Sollentuna. Klicka sedan i en interaktiv miljö hur de gemensamma ytorna kan se ut.

Vi reserverar oss för att att övriga boenden kan komma att se lite annorlunda ut.

Anmäl ditt intresse här

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.