Logga in

Till toppen av sidan

Safiren

Safiren ligger i Viksjö centrum nordost om Stockholm. Här finns totalt 16 lägenheter. Boendet riktar sig främst till personer över 65 år med demenssjukdomar. Det är möblerat för att skapa trivsel och ge en ombonad känsla, så hemlikt som möjligt.

Goda kommunikationer

Kommunikationerna är goda med nära till buss och i Viksjö centrum finns apotek, vårdcentral, matbutik, café, restauranger och flera mindre butiker.

Hemlik boendemiljö

Lägenheterna är stora och ljusa med en totalyta på 25-30 kvadratmeter, alla med egna badrum. Utöver sängen möblerar du själv din lägenhet, vilket skapar den hemlika miljö du själv vill ha.

För att du ska må bra satsar vi på kvalitet och service. Genom att servera bra och näringsrik mat vill vi säkerställa din hälsa och maten kommer från en cateringfirma.

Trygghet varje dag

Vi har sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden finns tillgängliga dag som natt. De medarbetare som omger dig har en samlad kompetens och erfarenhet som är relevant för ditt vardagliga liv och vi lägger stor vikt på att du ska känna dig trygg och respekterad.

Varmt välkommen på besök

Du är varmt välkommen att göra ett personligt besök eller kontakta oss om du har några frågor.