Logga in

Till toppen av sidan

Hunddagis i Täby

Frösunda Activera hundcenter erbjuder ett hunddagis med en personlig touch, där personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning arbetar tillsammans med övriga medarbetare. Vi har en lugn miljö med hundarnas trygghet i fokus.

Hund som precis fått sin mat i sin matskål

Personligt hunddagis i Täby

Hunddagiset har plats för tio hundar och cirka tio arbetstagare. Det gör att varje hund får mycket egentid och omvårdnad från våra deltagare och medarbetare. Varje dag går vi två promenader, en lite längre på förmiddagen och en något kortare promenad på eftermiddagen.  Promenadsträckorna varierar för att stimulera hundarnas sinnen. Under dagen utförs aktiviteter såsom hjärngympa, massage, agility och sökträning.

Vi har ett nära samarbete med Fredrik Karlsson – hundcoach och hundpsykolog som driver Fredriks Hund och Friluftsliv i Roslagen. Fredrik håller årligen fortbildning för personal och ibland även för hundägare på hunddagis. Han finns även tillgänglig i rådgivande syfte för verksamheten vid behov.

Schema för hunddagiset

Aktiviteterna på hunddagiset varierar för att hundarna ska få en stimulerad vardag. En vanlig dag kan till exempel se ut enligt följande:

7:00–9:30: Hunden lämnas
9:40–10:50: Promenad
11:00–11:30: Sökträning
12:00: Lunch
12:15–13:00: Vila för hund
13:10–13:50: Promenad
14:00–14:30: Omvårdnad
14:30–18:00 (fredag 17:00): Vila till dess att hunden hämtas

 

Pitbull som springar för att fånga en pinne

Tryggt för dig och din hund

Det är viktigt för oss och för dig som hundägare att din hund fungerar väl i verksamheten och trivs ihop med de övriga hundarna.

För att ha din hund på Activera hundcenter behöver din hund ha en viss grundlydnad, vara frisk och harmonisera med andra hundar. Om du är osäker på om detta passar för din hund är du alltid välkommen att höra av dig.

För att både du som hundägare och vi som utförare, ska känna oss trygga, låter vi din hund få ett par dagar inskolning innan vi upprättar ett kontrakt.

Öppettidet  
Måndag-torsdag: 7:00-18:00
Fredag: 7:00-17:00
Lördag-söndag: Stängt

Vi stänger kl.15 före röd dag.

Pris

Heltid: 3 000 kronor. En sommarmånad är betalningsfri, då verksamheten är helt stängd 3 veckor.

Flera hundar som sitter på led framför sina ägare

Mer information

Vill du veta mer om vårt hunddagis och är intresserad av en hunddagisplats? Kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 010-130 57 26
E-post: hundcenter@frosunda.se

Adress
Gribbylundsvägen 3-5
187 62 Täby