Logga in

Till toppen av sidan

Karlbergsvägen 59

Servicebostaden Karlbergsvägen 59 drivs på uppdrag av Norrmalms stadsdel. Vårt boende har elva lägenheter för personer som tillhör personkrets 1.

Karlbergsvägens servicebostad består av tio servicelägenheter på Karlbergsvägen 59 i Birkastaden, en lugn och fin innerstads­ miljö med mycket grönt och lummiga gårdar. En etta, åtta tvåor och en trea. Ettan är utrustad med balkong. Det finns även en lokal för gemensamma aktiviteter och personalytor. Verksamheten drivs på entreprenad av Frösunda omsorg.

Stöd på kundens villkor

Det är kundens behov och önskemål som styr medarbetarnas insatser. Arbetstiderna är också anpassade efter när de boende behöver insatser. Våra boenden ska ge trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor. Det åstadkommer vi genom att ge individuellt anpassat stöd och service som ger högsta möjliga livskvalitet. Tillsammans upprättar vi en genomföran­deplan som ligger till grund för det dagliga stödet.

Här bestämmer kunden

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss får kunderna bestämma själva. Vi har märkt att då trivs de som bäst. Och då kan vi som jobbar här ge den bästa omsorgen.

Kundens fokus

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden intar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.