Logga in

Till toppen av sidan

Norrtullsgatan 12B

Gruppbostaden Norrtullsgatan 12 B drivs på uppdrag av Norrmalms stadsdel. Vårt boende har sex lägenheter för personer som tillhör personkrets 1.

Gruppbostaden Norrtullsgatan 12 B drivs på entreprenad av Frösunda omsorg och ligger på sjunde våningen i det f.d. Hamburgerbryggeriet. Boendet har totalt sex lägenheter, samtliga med två rum och kök.

Stöd på kundens villkor 

Det är kundens behov och önskemål som styr medarbetarnas insatser. Arbetstiderna är också anpassade efter när de boende behöver insatser. Våra boenden ska ge trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor. Det åstadkommer vi genom att ge individuellt anpassat stöd och en service som ger högsta möjliga livskvalitet. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan som ligger till grund för det dagliga stödet.

Här bestämmer kunden 

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss får kunderna bestämma själva. Vi har märkt att då trivs de som bäst. Och då kan vi som jobbar här ge den bästa omsorgen.

Kundens fokus 

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen får
vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden intar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.