Logga in

Till toppen av sidan

Så blir du kund

Den som beviljas personlig assistans kan välja utförare. Vi är stolta och glada att så många kunder väljer Frösunda. Det är ett fint förtroende och ett stort ansvar som vi får av våra kunder. 

Att byta assistansanordnare är enkelt. Kontakta oss så berättar vi mer.

010-130 40 00  kundkontakt@frosunda.se

Steg för steg

1. Du tar kontakt med oss

Du behöver inte ha bestämt dig för om det är vi som ska ta hand om din assistans, innan du kontaktar oss. Vårt första möte är helt förutsättningslöst och till för att vi ska få chans att lära känna varandra bättre! Hör av dig antingen på telefon 010-130 40 00 eller kundkontakt@frosunda.se 
Du kan också använda dig av formuläret längst ner på sidan.

2. Avtal

Bestämmer du dig för att det är vi som ska ordna med din assistans, skriver vi avtal med varandra. Genom en fullmakt kan vi även administrera ditt byte av assistansanordnare med myndigheter samt säga upp din befintliga utförare.

3. Uppstartsmöte

Innan din assistans startar får du träffa din verksamhetschef. Ni går då igenom dina önskemål för assistansen. Under tiden fram till uppstart sätter vi grunden för din assistans genom dokumentering, genomförandeplan, schemaläggning och eventuell rekrytering. Om du redan har assistenter som du önskar ta med dig till Frösunda kontaktar vi även dessa för information och genomgång.

4. Assistansen startar

Det tar vanligtvis mellan 1-2 månader från det att vi skrivit avtal med varandra, till att vi kan påbörja uppdraget för dig. Har du behov av att assistansen startar direkt, ser vi till att det är möjligt.

 

Thomas väljer Frösunda

Kontakta oss

Vad vill du ha hjälp med?

* Obligatoriska fält

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.

Vi tar inte emot jobbansökningar här.

Om du är intresserad av att jobba hos oss klicka här.