Logga in

Till toppen av sidan

KUNDBERÄTTELSER - PERSONLIG ASSISTANS FÖR BARN

I våra hemma hos-reportage får ni möta och inspireras av familjer som själva lever med personlig assistans. Här får ni bland annat ta del av föräldrars upplevelser kring assistansansökan, hur det är att alltid leva med en extra person i familjen och vad som förändrats mest sedan deras barn fick assistans.

”Äntligen vågar vi planera för livet"

Som nyfödd drabbades Elton av hjärnhinneinflammation som gav livslånga konsekvenser. Det ställde hans familj inför en helt ny värld och väckte en växande känsla hos Eltons föräldrar att inte räcka till, varken för Elton, sig själva eller för de övriga barnen. Men det fanns hjälp att få.

Idag är Elton beviljad personlig assistans dygnet runt. Mamma Malin har idag energi och känner att hon räcker till för alla sina barn i en vardag som fungerar för hela familjen. Här berättar hon om resan från Eltons sjukdomsbesked, ansökan om assistans och hur en fungerande assistans gör att hon återerövrade sin livskvalitet och vågar planera för livet igen.

Har du andra frågor eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta våra jurister eller hör av dig via kontaktuppgifterna nedan.

Telefonnummer: 010-130 40 00
E-post: personligassistans@frosunda.se

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

* Hur kan vi hjälpa dig?
* Jag önskar bli kontaktad via:

* Obligatoriska fält

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.