Logga in

Till toppen av sidan

Kundberättelser - personlig assistans

Vi på Frösunda jobbar för att skapa en teamkänsla som gör att människor känner sig sedda och hörda. Vår drivkraft är att skapa livskvalitet för alla som står oss nära – både kunder, närstående och assistenter. På den här sidan berätta våra kunder och deras närstående om deras upplevelse på Frösunda.

"Tack vare assistansen kan Tilda göra sina aktiviteter själv och åka iväg precis som en vanlig 12-åring"

12-åriga Tilda har Retts Syndrom och är en glad och inspirerande tjej. Hon har haft personlig assistans via Frösunda sedan 5-års ålder och tack vare en fungerande assistans och engagerade assistenter kan hon leva ett aktivt liv med både kompisar och fritidsaktiviteter.

Här får ni följa med när vi besöker Tilda och hennes familj och få en inblick i hur det kan vara att leva med personlig assistans och vad det möjliggör inte bara för henne själv utan även för hela familjen!

Välj Frösunda du också!

Telefonnummer: 010-130 40 00
E-post: personligassistans@frosunda.se

”Det bästa med med Frösunda är att jag fått så många vänner"

För cirka 8 år sedan hjälpte vi Amanda och hennes familj att ansöka om personlig assistans. Amanda, som idag hunnit fylla 18 år, älskar friheten som personlig assistans ger henne. Via Frösundas kundaktiviteter har hon också hittat många kompisar, något hon verkligen uppskattar.

Elizabeth har varit kund hos Frösunda i mer än 20 år.

Hur skulle du beskriva Frösunda?
De har ett stort kundfokus och det är alltid lätt att få tag på någon på kontoret. Eftersom verksamhetscheferna jobbar så tight med varandra, känner alla där mig och jag känner mig trygg att berätta mitt ärende oavsett vilken verksamhetschef som svarar.

Vad tycker du om din assistans på Frösunda?
På Frösunda får jag en familjekänsla och mycket omtanke. Jag känner en stor trygghet och att jag alltid får göra egna val. Jag väljer mina assistenter och det dyker aldrig upp någon assistent som jag har aldrig har träffat om det uppstår sjukdom hos min personal.

Vad är det bästa med Frösunda?
Det bästa är de aktiviteter Frösunda anordnar. Det kan t.ex. vara tipsrunda där både kunder, assistenter och verksamhetschefer träffas. Att umgås alla tillsammans och att träffa andra kunder skapar en vi-känsla och en samhörighet. 

Elizabeth, kund

 

"Jag har aldrig ångrat mitt val"

 

Rasmus, som här syns på bild tillsammans med sin assistent Tobias, har haft sin assistans hos oss sedan 2014. Han är mycket nöjd med Frösunda och vill gärna dela med sig av sina erfarenheter.

Vilken av den hjälp du får av Frösunda värdesätter du mest?
Allt som har med administrationen att göra. På kontoret finns stor kompetens och kunskap och jag möts alltid med en stor respekt och lyhördhet. Jag uppskattar även den juridiska hjälpen jag fått kring mitt beslut.

Hur tycker du bemötandet är av de som jobbar på Frösunda?
Strålande. De är alltid glada och trevliga samt väldigt professionella.

Varför tycker du att andra också ska välja Frösunda?
Om du vill ha en personlig assistans som bara flyter på, ska du välja Frösunda. De har en mycket bred kunskap på alla områden och som kund kommer alltid dina behov och önskemål först. Jag har själv haft min assistans hos Frösunda sedan 2014 och har aldrig ångrat mitt val en enda sekund.

Rasmus, kund

Välj Frösunda du också!

Kontakta oss redan idag eller fyll i formuläret nedan.

Telefonnummer: 010-130 40 00
E-post: personligassistans@frosunda.se

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

* Hur kan vi hjälpa dig?
* Jag önskar bli kontaktad via:

* Obligatoriska fält

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.